Miluju tě

Miluju tě

Anotace: a na to prostě slova nestačí...

Leží a má zavřené oči,
vzpomíná na chvíle ve svém životě

nejdřív na věci veselé
pak na to,co by se jí radši jen zdálo.

On se na její hruď stočí,
přivine se k ní jako kotě

a zeptá se nesměle:
-Nedávám ti,lásko,málo?

Ona otevře oči a nadechne se
přitiskne ho k sobě,on se přidá

chvíli ho pozoruje ve tmě
a pak svůj stisk přitlačí.

ukápne jí slza a celá se třese
-promiň lásko,tak nemusíš odpovídat

-miluju tě.Odpoví mu temně.
-a na to prostě slova nestačí...
Autor mosquito, 08.05.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:)povedená

09.05.2007 16:29:00 | ztracená

Je krásná, jinak nemůžu komentovat.Já neznám lásku, ten cit.

09.05.2007 11:42:00 | Azazen

Zvláštní...nechápu a přitom chápu,
v některých tvých rýmech spíše tápu...je to láska, je to vyznání, je to bolest....nebo jen něco co tě popohání???? Fandím ti a piš dál

09.05.2007 00:05:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí