Love message

Love message

Anotace: ...

Je večer,den skončil.
Další den bez Tebe.
Já se tak těšila,
že zas uvidím,jak se směješ,
že zas pohledem mě odměníš,
že uvidím lesk Tvých očí.
Létám v oblacích,
smutkem k zemi připoutána.
Nedokázala jsem od Tebe nic přijmout.
Chtěla bych Ti toho tolik říct,
níc míň,nic víc.

Jsem hlupák.
Takový,
jaké jsem kdysi zatracovala.
Teď směji se sama sobě,
co dokázala jsem?
Nic...
...snad jen zklamat Tě.
Jen mne prosím nezatrať.

Kéž bys mohl číst myšlenky.
Autor fijalka, 09.05.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí