...Pocity...

...Pocity...

Anotace: ... mého srdce...není lehké zapomenout...:o(

černou křídou
na vodní hladině
maluji přízraky
stíny a předtuchy
v srdeční krajině

schovaná pod povrchem
přezimují znova
z rozfoukaných
pampelišek padáčky
a tvoje slova

otevřenými dveřmi
průvan vane
v očích záblesk
možnosti
po které toužím
která je
a nenastane

probouzím se ve tmě
často padám k zemi
zápolím s větrem
i s křídly
které byly
přistřiženy

za okny duše
ruce obvazují fáči
velkou bolest
a srdce větší
než záplata
lásky
která mi
na něj
nepostačí...
Autor Severka, 10.05.2007
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka.Z

11.05.2007 10:37:00 | carodejka

krásná..

10.05.2007 14:25:00 | Favi

ouu.. bude dobře

10.05.2007 13:26:00 | Najlin

Taky hezká.

10.05.2007 12:36:00 | lidus

Copak ty tvoje předtuchy...

10.05.2007 12:35:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí