Štěstím teď budu brečet

Štěstím teď budu brečet

Anotace: Všichni mít lásku mohou, přeji Vám ze srdce celého, aby měl milý milou a milá milého.

Děkuji Bohu za Tebe, děkuji každý den,
Že jsi mě přivedla do nebe, že jsi mi splnila sen.
Nic nechci víc, všechno jsi Ty, pro mě jsi celý svět,
Jen mě nech lásko říct, několik upřímných vět.

Jsi moje vnitřní síla, jsi moje nejpevnější vůle,
Navždy chci abys byla, chci s Tebou roky žít zbylé.
Když úsměv na rtech vykouzlíš, i vesmír se zdá titěrný,
Věřím Ti, snad i Ty uvěříš, nikdy Ti nebudu nevěrný.

Vždycky se budu snažit, aby jsi byla spokojená,
Ať se mám vždycky kam vrátit, ať máme společné doma.
Ničím si nebuď jistější, ničím než těmihle verši,
Polibkem - bude co nejsladší, ztvrdím svou přísahu, chceš-li.

Ta slova lásko nestačí. Jsou příliš slabá, budu už mlčet.
Bolestí miláčku nepláči - štěstím teď budu brečet.
Autor Rick, 10.05.2007
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Teď štěstím nebrečím,
slza mi ukápla dojetím..

14.05.2007 18:12:00 | Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí