Bez promile

Bez promile

Anotace: ...s náznaky života

Jsme opilí láskou.
Chabá výmluva pro bláznovství...
Ale pravda leží až na dně!
Tak vypijme do dna kalich hořkosti...
Pak poznáme se líp.
Láska odpluje do ztracena.
Vypaří se ráno se zbytky ethanolu.
Budeme střízliví.
Rozumem? Možná...
Pro začátek stačí svěží dech.
...(bez promile... s názaky života)...
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na svěží dech je nejlepší mírně alkoholický Tic-Tac... :)

11.05.2007 09:12:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí