noční toulka

noční toulka

Anotace: prochazející se dívka sledována mladíkem...divka se lekne klopýtne..pomůže ji..vznikne jiskra..stane se z toho láska.

Stmívá se,
Tvá tvář zahalena do závoje,
třpytí se jak hvězda na obloze.
slyším tě kráčet tiše
už Tě není slyšet…
co se stalo?
Klopýtla jsi ze sráze
dostal sem Tě z nesnáze
Už se rozednívá…
Autor poupě, 11.05.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí