Dobrou noc s delfíny...

Dobrou noc s delfíny...

Anotace: Na dobrou noc...

Měsíc už nastoupil svoji službu,
tiše jen umocnil moji tužbu...
Jako mořská panna, ploutev mám,
s delfíny kamarády, smutně rozmlouvám...

Jste moudří, laskaví a tak se ptám,
co můj milý v dáli, co on dělá sám?
Vyřiďte mu prosím, po vlnách, až tam,
že mu na dobrou noc, pozdrav posílám...
Autor darmar~2, 11.05.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Srdce mi žalem usedá,
když si tak čtu tu verše Tvé,
věř, že i duch tam v dáli má
ještě vzpomínky podobné!
;o)

06.04.2008 15:52:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí