Břišní tanečnice

Břišní tanečnice

Anotace: z trošku jiného soudku...

.
Óóó pane mého srdce
Oheň Jste ve mně probudil
Jen na Vás se směji sladce
Abyste se dnes večer nenudil

Cítím jak příliv hudby
S mými boky v rytmu zmítá
A místo rozumu jen tužby
Ač už v dáli svítá

Třesu se, ne však strachem
A vlasy mé divoce vlají
Má vášeň se nestane prachem
Dokud mi muziku hrají

Třpytí se ozdůbky jiskrami
Odrazem světla i mé duše
Ztratím zábrany, budeme-li sami
A tahle noc bude jen naše

Jsem kobrou pouště i křehkou lilií
Zkrátka jen bytostí v ženském podání
Ne bolestí, ale touhou se mé tělo svíjí
Jiskra ve Vašich očích není jen zdání

Údery budnů jsou údery mého srdce
A flétna plápolajícím ohněm vášně
Jediné víno Vám nebude chutnat trpce
Neboť se mnou Vám bude krásně

Tak pohleďte, jak mé boky řádí
Vždyť tento tanec patří jen Vám
Já splním Vám jakékoli přání
Už nechci čekat, polibek Vám dám
.
...A***...
Autor Nikytu, 11.05.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A ty tancuješ břišní tance? Docela by mě to zajímalo. :)

19.01.2008 21:57:00 | Charibeja

úplně si to představuju

12.05.2007 14:49:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí