Chci ti říct

Chci ti říct

Anotace: Vyznání lásky..?

Chci ti říct

Snad nějak začít bych chtěla,
říct ti co na mysli mám.
Něco citlivého bych na srdci měla,
by jsi měl vědět i ty sám.
Srdce buší,
ruce se chvějí,
tvé uši tuší,
rty se smějí.
Jak začít mám,
když jsem citů plná?
Pak na tebe se podívám,
a přijde emocí vlna.
Víš já bych si nejvíc přála,
stále jen s tebou být,
aby tvá přítomnost mě hřála,
do tvých očí se chci vpít.
Ruku v ruce trávit s tebou čas,
líbat se bez přestání,
vídat tě zas a zas,
milovat se za svítání.
Z večera západ slunce,
v noci pozorovat oblohu,
bez strádání a konce,
zapomenout tě nemohu.
Jsi ten jediný kdo smí mně vést,
láskou a jejím vnímáním,
tou cestou ze všech cest,
i nočním šeptáním.
Pojď se mnou naší lásce vstříc,
miluji tě,
nic jiného si nepřeji víc.
Autor chumka, 11.05.2007
Přečteno 867x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí