Zase ta šílenost

Zase ta šílenost

Anotace: po tobě

A je to tu zas
Opět ta šílenost
Po těle mi běhá mráz
A já tomu nedokážu zabránit
Myslela jsem že to navždy odešlo
Dokonce jsem v to doufala
Někoho milovat
To už jsem skoro neznala
A ono se to vrátilo
A přesně jak jsem čekala
Zase budu trpět
Ostatní vždy štěstím překypují
A já bych nejraději umřela
Pokaždé, když se milují
Mají něco co já nikdy neměla
Mají někoho s kým si rozumí
Chtěla bych poznat jaké to je
Ale mě nikdo milovat nedokáže….neumí
Autor Jarra Wen, 12.05.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná soucítím s tebou ... a věř že bude líp snad :)

12.05.2007 10:21:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí