Naděje

Naděje

Anotace: ...

Já Tě stále ještě čekám.
Z hromádky věcí svítí Tvoje psaní
a nikdy nezestárne jedno slovo
napsané tužkou...
Přijď, nezpozdi se,
ukaž mi tvář.
Vezmi mě do své náruče a miluj.
A měj mě tak,
jako si kdysi míval.
Autor fijalka, 12.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí