Mé srdce

Mé srdce

Anotace: Bylo mi 13 let...docela dobrý ne?

Mé srdce k tobě pluje dál,
je to snad vše, co sis kdy přál?
Nevím to, nevím a přesto doufám,
Jestli ty o tom sníš, stále si zoufám.
Mám tě tak ráda moc, snad víc než sůl,
snad ty jen nade mnou nezlomíš hůl.

Vždy když se podívám do modrých očí tvých,
podíváš se ty do mých?
Ne, co to však znamená?
Tímhle jsem opravdu zklamaná.

Vždy když se usmíváš na ňákou jinou
snažím se tohle to jen tak pominout.
Pokaždé vyzíváš k tanci jinou,
bohužel mé oči tohle neminou.

Vím, že ty nade mnou
jednou se smiluješ,
a já pak uvěřím,
že všeho lituješ
a ty jen řekneš to,
že mě moc miluješ.

2005
Autor ajinecka.ch, 13.05.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný! =)

14.05.2007 21:07:00 | Luczynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí