Vzpomínka na Tebe

Vzpomínka na Tebe

Anotace: Těžko říct pro koho přesně to je...

Sluneční zář
jako kousek nebe
jako přívětivá tvář
... Vzpomínka na Tebe

Malá vzpomínka
někde hodně hluboko
jako nešťastná vyjímka
jako oko za oko

Jako dar překrásný
jako dětská radost
jako píseň co ti v hlavě zní
jako omluvitelná neznalost

Ta malá vzpomínka se na povrch dere
dodává pocit tepla
hořkost pryč bere
...Ta co mě vedla...
Autor mattoni.uz.neni, 13.05.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne to dilo ;)

13.05.2007 12:52:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí