Představa

Představa

Anotace: "Bouře citů"

Představ jsi že jsi venku a
Že prší každá kapka která
Dopadá na tvé tělo je můj
Polibek a kousek mé lásky
I když budeš celá mokrá
tak láska má je vetší
I ta největší bouře nedokáže
Vyjádřit co k tobě cítím
Miluji tě…..

Autor Mausik, 13.05.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pekny...ale uz to odnekud znam...

14.05.2007 00:11:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí