Když oči zavírám

Když oči zavírám

Anotace: po jednom víkendu .... co dodat ...všichni to známe..

Je už večer a téměř usínám
pomalu oči zavírám
tisknu k sobě
..vzpomínku na dnešní den
po kterém zůstala mi
...Tvá vůně jen ..

Tiš si šeptám tvé jméno
které v srdci je uloženo
cybíš mi lásko moje
..snad sen vráti Tě
..zpět do pokoje
kde jako v zahradě
... plné kvítí
pro naši lásku slunce svítí

A s každým milým slovíčkem
rozkvete další lásky květ
..a mohou všichni jen závidět
Však utrhnout smí jen ten
kdo v síti lásky je polapen

Tak pojď půjdeme spolu
přivonět ke každému stvolu
a pak až dozraje čas
budeme snad moci
ty květy si spolu natrhat ...
Autor Pika, 13.05.2007
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Řekla´s vše...a tak moc hezky procítěně...díky

15.05.2007 19:04:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí