myšky

myšky

Anotace: ...

Horkými tlapkami,
myšky snad nedočkavé,
proběhly
po hrudi mé až
kamsi dolů,

zlehounka našlapují
v každičkém zákoutí,

nádherná křídla co dali
jsme polibkům,
s lehkostí poletují
od jedné krajiny ke druhé,

prostírám svou lásku,
v překrásném
květu Tvém,

břečťanem ovíjím Tě,
lačně nektar
ze Tvé blizny saji,

pak tiše vstoupím
v úrodnou Tvou zem,

jseš ty mnou a já,
Tebou
tak moc..
až dech se z toho tají...
Autor chalcedon, 13.05.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí