Nešlo by to vrátit?

Nešlo by to vrátit?

Anotace: ...

Až teď sem si vědom té obrovské chyby,
co nám dvoum sem způsobil,
moje řeči, otázky a sliby,
nemohu se změnit, takový budu a takový jsem byl,
posunout ručičky,
ručičky času,
jak hřích můj maličký,
sřípky tvého hlasu.
Nešlo by to vrátit?
to je to, co bych si přál,
já tě nechci znovu ztratit,
s tebou chci kráčet po cestě dál.
Poníženě prosím abys tady zůstala,
bez tebe nemá smysl žít,
to potěšení aby jsi mi dopřála,
chci tě blízko sebe mít...
Autor Buddha, 13.05.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí