Duše jako růže květ

Duše jako růže květ

Anotace: no...tak něco takovýho se mi stalo:(

Dala jsem ti srdce a nechtěla jej vrátit,
z reality jsem se dokázala ztratit,
spolu jsem si vytvořili náš svět,
má duše tak kvetla jak růže květ.

Uplynulo pár měsíců,srdce jsi mi zlomil,
chtěla jsem tě zpět,ty ses jen omluvil,
ihned se rozplynul náš krásný svět,
má duše uvadla jak růže květ.

Poznala jsem realitu a ztratila tebe,
všude kolem všechno černé,mraky zakryté nebe,
má duše jak růže uvadla a už nikdy neožije,
však mé zlomené srdce dál jen pro tebe bije.
Autor andynka.n, 14.05.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

víš, není básnička jako básnička.....to, že umíš dát pár veršů do rýmů, ještě neznamená, že umíš psát básmničky...ale neboj, z toho s evypíšeš..každej začíná ve stylu láska-páska

Pikovka

25.05.2007 17:44:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí