Jsi vším...

Jsi vším...

Anotace: Jen pár slov..komentáře potěší...:)

Na tomhle místě
a v tomhle čase
já vím to jistě,
ne-nepletu se.

Já zjistil jsem,
že nejsi slečna pouhá.
Ty jsi můj dávný sen,
jsi moje jediná touha.

Jsi moje slunce,
jenž tak silně svítí.
Jsi na mé louce
krásné luční kvítí.

Já teď už vím
a nemůžu se plést.
Jsi pro mě vším,
co na světě jest.
Autor Balcik, 14.05.2007
Přečteno 804x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

no když slunce přestane svítit uvadne i luční kvítí...hezká smutná..tip

31.01.2010 10:50:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí