Chci...

Chci...

Anotace: chci toho asi moc co?:(

Chci přestat plakat,
smůlu odlákat,
zahodit klíč od trápení,
necítit se jak ve vězení,
usínat v tvém objetí,
žít v jakémkoli století,
dlaní se hvězd dotýkat,
slané slzy polykat,
pořád se jenom smát,
klíč od svého srdce ti dát,
cítit,jak se země točí,
dívat se ti do tvých očí,
poslouchat tvůj hlas,
na chvíli zastavit čas...
Autor andynka.n, 15.05.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

jenže u některejch kluků to prostě nejde:(

25.08.2007 00:06:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí