(°!°)Pár písmenek

(°!°)Pár písmenek

Anotace: Jenom tak písmenka...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

O…O…
**************
Když má písmenko „O“
maličký ocásek
pak je to „Qéčko“
proč tolik otázek?
A když si „O“
dá pásek do pasu
stane se osmička,
štíhlá,dbá na krásu.

To písmenko „I“
je štíhlé až moc,
když cítí průvan
tak volá o pomoc.
Když si dvě velká „I“
ruku podají
hned je z nich „H“
a nepadají.

Kdyby si „O“
sundalo čepici
bude z něj „U“
úchvatné,smějící.
Já jsem si z písmenky
mohla hrát dál
do doby než mi někdo
abecedu vzal.
Autor Květka Š., 07.03.2012
Přečteno 876x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, korzar, Psavec, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká:-). Mohla by to být báseň pro modelky, když písmenka dbají na krásu a jsou tak štíhlé:-) ST

07.03.2012 11:23:12 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí