Kočička

Kočička

Anotace: Další báseň pro nejmenší

Byla jednou bílá kočička
co si malovala očička

Čechrá si taky fousky
má na nich ryb kousky

Hebká srst jako plyš
kde blechy mají skrýš

Lehce zastřižené její drápky
jenž zdobí bílé tlapky

Kočička vychází ze dveří
kde si hraje se zvěří
Autor Petr27, 14.07.2016
Přečteno 814x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí