DENNÍ DÁVKA DOBRŮTEK aneb Jak vymyslet stupidní název

DENNÍ DÁVKA DOBRŮTEK aneb Jak vymyslet stupidní název

Štaláře dobrot
A z kotce štěkot
Venkovská vůně humusu vonící v chladné srpnové noci
Noc chladí ránu, vypálenou sedřenou kůži
Vůně staré gázy, co prošla spotřební lhůtou
A léky, co chladí melancholickou duši
Sedím v celé té radostně bolestné agónii a umírám nudou

Dobroty v žaludku
Munchies, ty dobytku
Krásná, krásná je chladivá srpnová láska
Láska je hořkost, porozumění i smuteční páska
Je to sexuální touha, když i s gázou sápeš se na vrchol
Dostávat dobroty je symbolem porozumění
Nic nezmění prázdné životy náhražek obsáhlé existence 
Smích je lék na prázdnotu
A v srpnových nocích, když gázou zavázanou hnátu chladí ti ta láska a noc
Kouř z cigaret, zákloněnou hlavu
Cítím svobodu

Autor Disspraktik, 28.01.2018
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí