Moje hračky

Moje hračky

Anotace: Vžycky jme si rádi hráli...

PANENKA

Máš nějaké kamarádky?
Já mám svoji panenku.
Hrajeme si na pohádky,
je to prima, holenku.

Spoustu krásných šatů máme,
co sluší jen princezně,
Pořád si je převlékáme,
vypadáme nádherně.

Máme plné šperkovnice,
moc rády se zdobíme
a hledáme krásné prince,
na které si myslíme.
Autor cekelina, 10.10.2018
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí