Babička

Babička

Anotace: dětská báseň od písmene B

Ta naše babička,
jíž sedá staří na líčka
se srdcem ze zlata
a vlas jak bílá vata

Ta naše babička
natrhala čerstvá jablíčka
jenž rozdá mezi vnoučata
proto , že má srdce ze zlata

Babička se srdcem na dlani
chodívá s dětmi po pláni
tu ukazuje kvítek na pasece
a každou chvíli radují se přece
Autor Petr27, 22.03.2019
Přečteno 511x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Ally
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásna básnička

27.03.2019 20:00:52 | Ally

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí