Cibule

Cibule

Anotace: Báseň pro děti od´písmene C

Kdo z vás krájí cibuli
ten vždycky hrachy bulí
panenka nosí zlaté šatičky
jež dostala od své matičky

Kdo chce jí svléknou slupky
ten musí spěchat hupky dupky
těch šatů zdá se více
jakoby už dětem hořela líce

Oloupal jsem takhle cibuličku
a svým slzám vyšlapal uličku
však komu v očích přec pálí
s mixérem příliš dlouho neotálí
Autor Petr27, 23.03.2019
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí