Domů aneb v lese je ukrytý jezero, co vlastně jezerem není a hýkal hýkal, skákal pes, ovečka se pase

Domů aneb v lese je ukrytý jezero, co vlastně jezerem není a hýkal hýkal, skákal pes, ovečka se pase

Vracím se domů
do hlubokých lesů se skrytými rašeliništěmi, kde se můžeš utopit
do podmáčených údolí
kde jehlicnany obklopují cestu
kde je mlha
a snáší se na osadu
A pak vidím, jak z malého hostince jde pára ventilací ven
malá lampa svítí u vstupu
lidé koukají uvnitř na zápas
není čas zastavit
vracím se do domu svého dětství
jdu do hlubokých houštin
do své mysli, která dávno není mou
Autor Disspraktik, 15.04.2019
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Now
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí