Ptáci v zahradě

Ptáci v zahradě

Anotace: jarní básnička

Sbírka: Plamínky čechravy

Slétají se ptáci
v rozkvetlé zahradě naší
kde pivoňka poupě vyčesala
jež jako vatu větřík roznáší

S jarem oblékla barvičky
ta naše zahrádka
a všude plno písní
krásných jako pohádka

Ti ptáci jenž zpívají
všem zvířátkům i lidem
kteří blízko lesa žijí
vždy v míru, s klidem
Autor Petr27, 24.04.2019
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: R.Chlup, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí