Hádanky

Hádanky

Anotace: Hádanky v básničkách

Sbírka: Plamínky čechravy

Panenky stojí v řadě
žluté šatičky slunko vyšívá
když zmizí na západě
ani jedna se tam nedívá
(slunečnice)

Bílé tečky měsíc píše,
za každým dalším dnem
než odejde do své říše
mají spolu na nebi sněm
(hvězdy)

Válí se na břichu
ve sněhovém kožichu
na obloze svojí svící
vidí všechny lidi spící
(měsíc)
Autor Petr27, 18.06.2019
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Kapka, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí