Ptačí slavnost

Ptačí slavnost

Anotace: o slavnosti v lese

V lese při muzice
ptáčci vesele tam skotačí
kukačka z větví vykukuje
každému hlásí slavnost ptačí

V lese při měsíčku
ptáčci mají bál
pozdě v noci vyhlásí,
kdo na pasece byl král

V lese za rozbřesku
končí ta ptačí slavnost
tak zase za rok
sejde se nás dost
Autor Petr27, 19.06.2019
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí