Kopřiva

Kopřiva

Anotace: Báseň o kopřivě

Sbírka: Plamínky čechravy

Koho kopřiva pálí ?
když listů dotkne se
každý raději se vzdálí
ne každý bolest snese

Roste zelená slečna
v klidu pod svahem
ačkoliv může být užitečná
vzuch tetelí se blahem

Ta kráska žahavá
připlazila se do zahrádky
je však otázka ožehavá
jak dostaneme jí zpátky
Autor Petr27, 23.06.2019
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí