Žito,žito,žito

Žito,žito,žito

Anotace: Báseň o žitu

Sbírka: Plamínky čechravy

Žito,žito,žito
je mi tě líto
obrátíš se v prach
ne nemusíš mít strach
od deště budeš zalito

Žito,žito,žito
od strojů budeš pobito
sotva vyjedou do lánu
kosit začnou po ránu
kdo z vás poví to ?

Žito,žito,žito
do mouky budeš použito
umele tě starý mlýnek
však vyrosteš ze semínek
pro letošek máš dožito
Autor Petr27, 25.06.2019
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí