Káně

Káně

Anotace: O dravci

Sbírka: Plamínky čechravy

Zakroužilo nad námi káně
sotva k oblakům se vznese
poletí až k nebeské bráně
sotva rozkoukalo se v lese

Káně vylétlo ze zelené chýše
muselo opustit práh domova
v blankytě létá si tiše
každý den,zas a znova

Spatřilo káně dole na úhoru
jak nory hloubí polní myš
odneslo si jí kamsi nahoru
už mizí stále výš a výš
Autor Petr27, 27.06.2019
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, šerý, Vesnodomka58
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí