Navěky zpívají lesy

Navěky zpívají lesy

Anotace: O zpěvu lesa

Sbírka: Plamínky čechravy

Navěky zpívají borové lesy
když vítr v nich duje
jak zahraje jim v partesy
ptáček se s ním raduje

V tom borovém háji
Stromy jsou jak pěvecký sbor
Všichni do jednoho zpívají
K nim se přidá každý tvor

Zapěly stromy pro srnce
Jak podzimní vítr se opírá
Zlaté listy padají do hrnce
vzácný poklad rád každý posbírá

Navěky zpívají všechny lesy
Když déšť kane přes haluze
sivá mračna plují nebesy
ačkoliv vše vypadá jako iluze
Autor Petr27, 28.06.2019
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí