Na stromě zpívá kos

Na stromě zpívá kos

Anotace: kosí báseň :)

Sbírka: Plamínky čechravy

Na protějším stromě zpívá kos
ze zobáčku písničku tryská
obloha natáhla modrý přehoz
ptáček veselou melodii píská

Písničky letí ,jak bílé padáčky,
když ve vsi pampelišky odkvétají
pohleďte na ty malé chudáčky,
jak ve větru tiše odlétají

Den, jako bárka odplouvá
ještě, než ti klesnou víčka
kos zatím večeru domlouvá,
že neskončila jeho písnička
Autor Petr27, 24.07.2019
Přečteno 475x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mily Rozmarynku


versovanych rozpravek


provoneny cistotou

Svetlema Vrelosti,...

mas můj obdiv :)

S vrelosti letajici vila

jez zacetla se do basne andelske duse..

24.07.2019 18:39:26 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí