Šnek

Šnek

Anotace: Šnek

Leze si šnek pomalu
za ničím se nežene
nevadí mu bouřka
ani liják když se přežene
Leze si šnek pomalu
občas se i zastaví
kochá se rád přírodou
být vpředu ho prostě nebaví
on má rád své tempo
langsam a langsam
být v klidu a pohodě
je přeci na nervy balzám
Autor kikin87, 21.03.2020
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí