Návštěva z pekla

Návštěva z pekla

Anotace: dnešní čertovské oslavy :)

Sbírka: Kříž a jablko

Tisíc čertů přišlo z pekla
dětem tečou potoky slziček
i malá Stázka se jich lekla
všechny mají mlsný jazýček

Hlaholí čerti,řetězi,vidlemi
však andělé nesou zvěst,
všechny děti zde,na zemi
hodné jsou z vesnic a měst

Čert zpátky do pekla spěchá
prázdný pytel s sebou si vleče
děti v pokojíčku letos nechá
žádné z nich v kotli neupeče
Autor Petr27, 05.12.2020
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: ARNOKULT, Donne, Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí