Plamínky čechravy

Plamínky čechravy

Anotace: Dětská báseň o čechravě

Sbírka: Plamínky čechravy

Plamínky čechravy
v zelené louce hoří
od slunce opar bělavý
když se k západu noří

Však rudá čechrava
žádným ohněm není
jenom kráska churavá
svá lata barvou mění

Plamínky čechravy
nechám na slunci plát
krášlí den sychravý
láskou bude nás hřát
Autor Petr27, 17.03.2021
Přečteno 225x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí