Mlýnské kolo

Mlýnské kolo

Anotace: dětská baseň

Sbírka: Duhový vínek

Klapy,klapy,klap,
tak klape mlýn
na nebi letí čáp
a dlouží se stín

Kap,kap,kap,
jak kape voda
kdo do kola šláp,
toho bude škoda

Bzum,bzum,bzum
čmelák a včela
přišli o dům
po zimě,zcela
Autor Petr27, 03.04.2021
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí