Odkud teče voda?

Odkud teče voda?

Anotace: dětská básnička,aneb,kde se bere voda:)

Sbírka: Duhový vínek

Teče voda v potrubí,
než zcela naplní vanu
pak se dětem pochlubí,
když baterií dají na stranu

Z vodovodu, do dřezu
už našla své cesty cíl
jen do trubek se nevlezu,
raději bych nádobí myl

Kam se voda vytrácí?
Když pak zvednou zátku
budou znát jen chytráci
to začne pouť od začátku
Autor Petr27, 20.04.2021
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí