Tenkrát o Vánocích

Tenkrát o Vánocích

Anotace: Dětská básnička o slavném narození v Betlémě

Sbírka: Duhový vínek

Slavný stal se Betlém
o Vánocích v roce nula
pastýři šli za světlem
a s nimi ovce a mula

Na nebi hvězda plála
a děťátko spí v jeslích
matička se o něj bála
ač má vějíř z uší oslích

Ježíšek spinkal sladce
ve své kolébce na seně
hlavičku naklonil k matce
a dav jej vítal nadšeně
Autor Petr27, 23.04.2021
Přečteno 194x
Tipy 7
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí