Kominík

Kominík

Anotace: dětská básnička o kominickém řemesle :)

Sbírka: Duhový vínek

Když kamna čoudí
žena pokojem bloudí
číslo na kominíka hledá
už kouře je až běda !

Kominík byl blízko naštěstí
než rychle vyleze na střechu
žena sáhla si pro štěstí,
ať neuklouzne po plechu

Kouř už stoupá z komína
na kominíka paní vzpomíná
když se mu práce podaří
žena mu vydatný oběd uvaří
Autor Petr27, 08.05.2021
Přečteno 214x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Anděl, Iva Husárková, šerý, Psavec, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí