Švadlena

Švadlena

Anotace: dětská basnička o švadleně :)

Sbírka: Duhový vínek

Od rána vrčí šicí stroje
švadlena ušije šaty troje,
aby dívka mohla na ples
jenž začíná zrovna dnes

Švadlena umí spravit záplaty
musí znát také vhodné látky
pak zákazník dobře jí zaplatí
a své ženě koupí barevné šátky

Zvládne také v ruce šít
potřebuje jehlu a nitě
a když budeš sám chtít,
za chvíli sama naučí tě
Autor Petr27, 09.05.2021
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí