Poslání básníků

Poslání básníků

Anotace: Idea básníků

Sbírka: Plamínky čechravy

Básník se jednou vznese
k té modravé dálavě
jako větřík korunami třese
a chladí srdce bolavé

Básník jednou dolů sletí
jako motýlek,do dlaní
bezpečno je v zemi dětí,
aby jim předal své poslání

Básník jednou,jako řeka
v horkém létě chladí
na dětskě nožky čeká
a tiše vzpomíná na mládí
Autor Petr27, 29.05.2021
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí