*-*Na zimu se šišky hodí….

*-*Na zimu se šišky hodí….

Anotace: (:o)=====

-----------------------
Kdo je přítel jezevčíků
bílých myší,trpaslíků,
klouzků,zvonků,muchomůrek?
Přeci strašidýlko Kanimůrek.
Místo vlasů suchá tráva
místo nosu šiška pravá,
očička má jako trnky
nožky rychlé jako srnky.

Kabát dostal od myslivce
v lese našel dva střevíce,
oba levé a samá díra
tak to je celý Kanimůra.
Od večera do rána
lítá v lese jak vrána,
ve dne sedí na smrčku
vše pozoruje po očku.

A když je mu chvíle dlouhá
tak postraší všechny,ouha,
velké,malé,kluky,holky
už bojíte se Kanimůrky?
Kanimůrky se nebojí
všichni po něm šišku hodí.
Nevadí.
Na zimu se šišky hodí….
.................................

Autor Květka Š., 10.12.2021
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: J's .., Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Marten, zdenka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miloulinký. ahoj, Kanimůrku... :-))

11.12.2021 03:44:18 | Iva Husárková

milá a veselá ... úsměv.z.

10.12.2021 17:27:06 | zdenka

Úplně si představuji les a šišky a pohádky. Tvůj svět je milý a přátelský.

10.12.2021 16:07:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí