Jedou šnečci potrubím

Jedou šnečci potrubím

Anotace: Člověk tu poezii s dětmi trochu vybarví ... :-)

Jedou šnečci potrubím,

až tu budou, zatroubím!

Jede mamka, jede taťka, 

jede i tetička Vlaďka. 

 

Všichni sedí ve vláčku,

a vybírají zatáčku. 

Pak na chvilku se zastaví

a na babičku počkají.

 

Vlak má žlutá světýlka

a u východu zabliká.

ale přišel průšvih - 

někdo mapu ustřih. 

 

Strojvůdce to popletl

a vlak se někde zasekl.

 

Nikdo hlavu nevěší

teploměr to vyřeší!

Udá správný směr

a vláček jede ven.

Autor Aaliyan, 23.02.2022
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se povedla:)

23.02.2022 18:36:45 | Sonador

Líbí.

23.02.2022 18:26:04 | mkinka

Super si opět projít dětský svět*

23.02.2022 13:25:20 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí