Čaromocná víla

Čaromocná víla

Anotace: Pro kamarádku :) My jsme se hledaly, až jsme na sebe zbyly :) :):):D ;)

Čarodějná víla

Přátelství je mocná síla,
co přináší mi den co den,
taková čarodějná víla,
co pečuje o vztahy jen.
Kdyby nebylo tebe,
nevím co bych si počala,
tebe mi snad seslalo nebe,
když naše první slova začala.:)
Ty víš co cítím, rozumíš,
kdykoli si s tebou povídám,
a vše jednoduše potvrdíš,
jakmile se na tebe podívám.
Můžeme se neustále smát,
či řešit nějaké problémy,
nesnáze to se nám nemůže stát,
bláznivky jsme prostě my :)
Ta víla nás má asi ráda,
vždyť nás neustále chrání,
nedopustí na kamaráda,
všechny hodné brání ;)
Autor chumka, 16.05.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí