O tom se přece nemluví

O tom se přece nemluví

Anotace: Co všechno lidi přehlížejí

O čem lidé nemluví?

O kytkách v poli
o tom co bolí
o vodě v tůni
o lesní vůni
o lehkém vánku
o hlubokém spánku
o šípkovém keři
o tom v co věří
o líném snění
o tom co se mění
o veliké snaze
o lehké jarní vláze
o hromadě střepů
o velké spoustě klepů
o nebezké maně
že neplatí daně
o velké lásce
o prohrané sázce
o růžových snech
o nabitých dnech
o tom, že je ničí,
když na své děti křičí
začarovaný kruh minulosti
stal se pro ně povinností,
a tak už jen mlčí.
Autor Maddean, 17.05.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí