Duše zpřízněné

Duše zpřízněné

Anotace: ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ... * ...

* * * ** * * * * * *
Chybíš mi velmi moc
V nedohlednu je pomoc
Co vzkřísí moji duši
A srdce mi rozbuší

Umírám smutkem bezedným
Každé ráno zdá se být marným
Když vezme mi další den žití
Ale stále mně neseznámí se smrtí

Topím se v jezeře žalu
A cítím že klesám pomalu
Ke dnu, kde je jen temnota
Umrznu a pozbudu života

Vločky na mně padají a tají
Ale proč, vůbec se neptají
Jen já křičím do bílého kraje
Proč si se mnou osud jen hraje

Zimní vánek pomalu utichá
V napětí, že někdo pospíchá
Ale já už ničeho nevnímám
Neboť dnes doopravdy umírám

Ledová voda, tekutá smrt
A život utíká jako chrt
A bublinky ztrápené dušičky
Prchají vzhůru všecičky

Však než se smrt nasytí
Čísi ruka mně zachytí
A z ledové temnoty vytáhne
Nový blesk naděje zasáhne

Probouzím se k životu zpět
Dal mi plicních polibků pět
Ten, kdo mi scházel roky celé
Konečně spolu, duše spřízněné
** * * * * ** * * * *
Autor Nikytu, 17.05.2007
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

super:)

22.05.2007 16:45:00 | kakaoo

A je tu naděje a štěstí...

17.05.2007 21:04:00 | Bíša

ufff...esteze to malo taky dobry koniec:-)

17.05.2007 19:30:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí