Srdce

Srdce

Anotace: Něco bez čeho nelze žít a je pro nás nezbytností...

Když srdce uvnitř bije
A krev tělem proudí,
Člověk miluje a myslí.
Člověk žije.

Když člověk láskou splývá,
Srdce radostí poskakuje.
Člověk šťasten bývá,
Člověk žije.

Když bolest mysl trápí,
Srdce nemoc schvátí,
Srdce těžce bije.
Člověk však dál žije.

Když smrt srdce podrží,
Kosou ránu utrží,
Srdce přestane bít.
Člověče, bez srdce nemůžeš žít!
Autor Prousan77, 17.05.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí